//Reklame for Lace.dk – Ekspert i store skåle

//Reklame for Lace.dk//
Babser, meloner, babelutter, patter – bryster! Kært barn (barm) har mange navne. Jeg har jævnt store babser, ja det kalder jeg dem altså, du ved forlygterne. Det kan være en JUNGLE UDEN lige at finde rundt i bh’er og bh størrelser.. Jeg har virkelig brugt mange dumme timer på at lede og prøve bh’er, købt ALT for mange bh’er i undertøjsforretninger, som har sat dumt og gjort skide ONDT.. Bh’er som var praktiske men hverken pæne eller sexede.. MEN så opdagede jeg www.lace.dk! Når du kommer ind på Lace.dk så står der “Ekspert i store skåle”, og her må jeg tage hatten af for dem, fordi det er de dælme!

Jeg var nervøs over at skulle købe bh’er via nettet, men min nervøsitet blev gjort til skamme, mildt sagt. De har en skøn størrelsesguide, som jeg gerne vil linke til her – https://www.lace.dk/bra-fit-guides

Smukkeste sæt fra Lace’s egen kollektion! Så smuktJeg må også lige dele et tip til jer med stor barm.. I kender sikkert til problemet, når jeg gerne vil have en alm top på, så er der altid to stropper på hver skulder og det er bare ikke altid sindssyg hverken praktisk eller smukt, fordi storbarmede piger, kræver brede stropper.. Men her har Lace.dk løst et KÆMPE problem, de har nemlig kombineret Bh og Top! Derfor er der kun en strop på hver skulder! Det er seriøst smart og jeg er ellevild med det!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen