Den perfekte pusletaske

//Reklame for Coop Shopping.

Jeg har fået lov til at teste og anmelde en pusletaske af Coop Shopping af mærket Manostiles.

Tasken er lækker og MEGET rummelig, hvilket helt klart er det vigtigste for mig, når jeg skal vælge pusletaske, da jeg altid pakker, måske en anelse for meget. Tasken er i et stilrent look og det er på ingen måde generende for min kæreste at gå med tasken, da den er så neutral.

Der er lommer til diverse ting og sager i tasken og den indeholder også lommer til fx sutteflaske eller vandflaske. Ideel pusletaske for os. Jeg har faktisk lige handlet over Coop Shopping, da vi akut stod og manglede et myggenet, allerede dagen efter havde jeg det og det er seriøst hurtigt service og levering. De har et bredt udvalg til alle pengepunge på Coop Shopping, og jeg vil faktisk vove at påstå at de har alt derinde, alt for babyudstyr til havegrej.

Jeg købte en dyr dyr pusletaske da vi ventede Ella, og den er simpelthen ikke stor nok, så derfor har jeg længe været på jagt efter en, der kan opfylde vores behov. Det kan Manostiles virkelig, der er plads til alt jeg slæber med rundt og mere til. Den er samtidig slidstærk og det er nødvendig med en baby på 9 måneder, som kravler rundt og roder i alt. Den er både blevet gumlet på. savlet på, revet i og trukket rundt med. Kæmpe anbefaling herfra, både fra Ella og jeg.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen