Mommy hack

//reklame for OGX 

Før jeg blev mor havde jeg en ide om, at når Ella kom til verden så ville jeg bruge hendes lure på selvforkælelse, så ville jeg nå i bad hver dag, fordi intet i den dyr behøvede at forandre sig, jeg blev klogere!  HAHHA

Én ting er, at det faktisk ikke er særlig sundt for håret at blive vasket hver dag, håret har brug for sine olier og daglig hårvask kan nemt re til tørt hår og irriteret hovedbund. Én anden ting er, at når hun sover, så er der 1000 andre ting der skal gøres og ordnes. 

Så efter jeg har født og er blevet mor, så er det altså ikke længere mascara som jeg ikke kan undvære, men istedet tørshampoo – det er blevet en daglig rutine for mig, som kun når hårvask et par gange i ugen. Udover at det afhjælper fedtet hår, så giver det også mere fylde, og det har jeg altså virkelig brug for, ellers har jeg umiddelbart Danmarks fladeste hår. 

Jeg har prøvet forskellige tørshampoo mærker, dyre og billige. Men OGX som jeg fornyelig er begyndt at bruge, den overrasker mig altså positivt HVER DAG! Den er nem at anvende og gør ikke mit mørke hår helt hvidt, og så dufter den skønt! Den kan købes i Matas lige her.

Selv efter et bad påføre jeg tørshampoo når mit hår er tørt, det er blevet en fast rutine for mig, for at give mere fylde. Jeg bruger også extensions, og tørshampoo hjælper med at holde på det, da det sørger for at der ikke opbygger sig alt for megen olie i hår/hovedbunden, men at det holder sig mere til længde og spidser. 

Mit vigtigste mommy hack, er helt klart min tørshampoo! 

jeg er også begyndt at bruge OGX andre produkter og jeg er simpelthen blevet så glad for deres shampoo og balsam også!

2 kommentarer til “Mommy hack”

  1. Hvorfor er det, at du opføre dig snopet . Du fremviser dig, som om du har det hårde end alle andre, hvis ikke du kan tåle, at din datter ikke ville sove, så skulle du nok ikke ha børn. OMG

    1. Hej Laura.
      Jeg er ked af hvis jeg fremstår snobbet, det er bestemt ikke min mening overhovedet. Jeg viser ikke at jeg har det hårdere end alle andre, men blot at det også kan være svært og hårdt at være mor nogle gange.. Det er en helt okay følelse og det betyder ikke at jeg elsker mit barn mindre. Hun er det vigtigste i mit liv.

      Knus og jeg håber at du får en rigtig dejlig dag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen