En sommer på Bakken

//Reklame for Bakken

Jeg havde aldrig nogensinde været på Bakken, men jeg havde hørt meget om det og min kæreste havde været der før – så jeg havde en forestilling om, hvad bakken egentlig var. De forstillinger blev pænt sagt gjort til skamme, og det var slet slet ikke hvad jeg havde forventet.. Det var meget bedre, meget bedre.

Vi pakkede en tirsdag morgen vores bil, og kørte sammen med et vennepar imod bakken. Det er et virkelig hyggeligt sted, med madboder, forlystelser og en masse at se på, for alle aldre. De havde deres dreng på 6 år med, og jeg tror virkelig at han nød dagen! Det er et stort sted, så hvis man skal køre langt, som vi skulle se sæt lang tid af til det, fordi der er meget man kan prøve og endnu mere man kan spise, og kender man mig, så er mad helt klart en 1 prioritet.

Jeg synes det var for fedt at du kunne få alt fra en snasket candyfloss, et stykke smørrebrød, en burger eller noget mere gourmet præget. Der var virkelig meget mad over alt, og det er win win. Jeg er glad for at vi ikke pakkede en madkurv.

Udover mad, var der en masse forlystelser. Mine yndlings var helt klart radiobilerne og hurlumhejhuset, jeg er nemlig ikke god til at noget der drejer rundt, og de her forlystelser, mindede mig sådan om da jeg var barn. Lige her kan du se og læse om alle de forlystelser, som man kan opleve på Bakken.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen